Historier Fra Gården (1)

Ny og forbedret udgave. Kom med tilbage til mine unge år i Nord-Vest kvarteret. Du kommer i godt selskab med Tove med Carmencurlers, Tuborg, Røde Erling og Vagn på deres Harleyer, svovl under støvlerne, Indiske smøger og mine barndoms venner. Soundtracket til historierne leverer, Mott The Hoople, Uriah Heep, CCR, Wings, Slade, Beatles, T.Rex med flere.

One Reply to “Historier Fra Gården (1)”

 1. Hej Kim
  Har ledt lidt for at se om du er på Facebook med dit program men har ikke kunne finde noget ( er heller ikke så ferm i Facebook )
  Er du program messig på ?
  Tak for så fed en podcast jeg lever med i tiden særlig den sidste du lavede, jeg var selv ung den gang meeeen der var nok ikke så meget ballade i mig, men eller det samme med sodavand Bal, se på motorcykler rocker bander kunne se det så levende for mig
  Igen tak for du minder mig om en svunden tid
  Lars Riis

Lukket for kommentarer.