Historier fra værkstedet (3)

Denne omgang historier handler hovedsagligt om min læretid hos Knud Thomsen Smedje og Maskinfabrik ved Gladsaxe Trafikplads. 

Der kommer enkelte afstikkere til, livet i Gården. Du skal igen i selskab med, Herman, Ove, Skærer Aage.

På min læreplads var der en hård og bramfri tone, havde man lavet en fejl fik man det af vide i ublide vendinger, det var nu ikke derfor jeg nær havde sprunget værkstedet i luften.

Historier fra gården og værkstedet (2)

Historierne fortsætter og fletter sig sammen med de foregående ”Historier fra gården”(1).

Ligesom i første del kommer historierne ikke i række følge. Den nye dimension er historierne om min læretid som kleinsmed.

Jeg kom i lære som kleinsmed d. 1. maj 1974 som 15 årig. Jeg var faktisk ret splejset i 74, som min mor siger ”han var en af de mindste konfirmander” 

Opfordring

Jeg er for nylig blevet opfordret til, at lægge programmerne om min historie op igen. Som optakt til den næste omgang historier, lægger jeg de kommende uger programmerne op igen.

Creedence Clearwater Revival

Hør historien om det største band i 69 og 70, det var som om der ingen ende var på strømmen af hits fra gruppens frontmand John Fogerty. Under overfladen gemmer sig en historie om, magt, misundelse, interne stridigheder og masser af god musik, hør bl.a. Green River, Lodi, The Midnight Special, Travelin’ Band og mange flere.