Sommerhits 3

Lyt til denne samling af sommerhits fra 60’erne og frem til midten af 80’erne. Det er numre vi har sunget med på, der har gjort os glade, vi har tænkt kærligt på vores udvalgte og ikke mindst når sad på vores Puch 3 gear og drømte det var en Harley. Hør bl.a. Walking On Sunshine, Schools Out, Surf City og Here Comes The Sun.

Tom Petty & The Heartbreakers

Hør historien om det hårdt arbejdende rock ‘n’ roll band der måtte flytte fra Florida til Californien før de fik succes. Den næste times tid skraber jeg i overfladen af hans historie og spiller en blanding af hans mest kendte numre og nogle af de efter min mening bedste album tracks. Jeg spiller bl.a. Free Falling, Handle With Care, American Girl.

Historier fra Gården og Omegn (4)

Velkomme til flere historier fra mine yngre dage i 60’erne og 70’erne. Ligesom de andre programmer spiller jeg noget af den musik vi hørte, enten på singleplade, på radio Luxemburg, eller vores kassettebåndoptagere. Ud over historierne fra gården kommer du denne gang også i selskab med min farmor og farfar, de havde en gård med lokummer, som først blev fjernet om 1970, du skal høre om Børge Thorup, om dengang vi tog opvasken for, at slippe for, at spise øllebrød