Legenden om det Lilla Bånd

Min barndoms ven, John fik en kassettebånd optager i konfirmationsgave foråret 71, en lille en, uden radio, men med mikrofon, der kunne sættes til. 

John havde en gammel radio, som vi kunne optage fra, men problemet var vi skulle sidde og holde mikrofonen foran radioen, være stille mens vi optog, begge dele var meget svært.

I sommeren 72 lykkedes det os, at få optaget det legendariske Lilla bånd. Vi havde opfundet et sindrigt system, mikrofonen fik monteret en tragt og lagt i klemme mellem nogle bøger så den ikke kunne flyttes, vi holdt vejret og fik optaget en samling af datidens perler, før vi nåede rigtig, at høre båndet forsvandt det. Som årene gik blev det bedre og bedre, det bevægede sig uden for tid og rum. De næste par uger vil jeg lægge numre ud fra båndet. Vi havde en forkærlighed for britisk musik fra 60 og 70’erne. Det vil fremgå de kommende uger.

Der er mere om båndet under ”Historier fra Gården”. 

2 Replies to “Legenden om det Lilla Bånd”

Lukket for kommentarer.