Genbesøg 1968

Det var på alle måder et vildt år båd politisk og musikalsk, Vietnam demonstrationerne eskalerede, Black Power viste sin knyttede næve ved OL, Sovjet invaderede Tjekkoslovakiet, Stones og Beatles provokerede med Gimme Shelter og Revolution. Lyt med til disse numre samt, Sly And The Family Stone, Marvin Gaye, The Band, Van Morrison og mange flere.

Genbesøg 1966

Jeg genbesøger nogle af de vigtigste rock, soul, blues og folk udgivelser i 1966. Jeg vurderer ikke hvilke der havde størst indflydelse eller var bedst, men sætter fokus på den pågældende Lp eller single, og prøver at give et bredt og nuanceret billede af musikscenen. Du kommer i selskab med: Cream, Rolling Stones, Beatles, Beach Boys, The Mamas & The Papas, Mothers of Invention, Donovan og mange flere.

Genbesøg 1965

Jeg genbesøger nogle af de vigtigste rock, soul, blues og folk udgivelser i 1965. Jeg vurderer ikke hvilke der havde størst indflydelse eller var bedst, men sætter fokus på den pågældende Lp eller single, og prøver at give et bredt og nuanceret billede af musikscenen. Du kommer i selskab med: Beatles, Beach Boys, Bob Dylan, Loving Spoonful, Kinks, Smokey Robinson & The Miracles og mange flere.