Genbesøg 1966

Jeg genbesøger nogle af de vigtigste rock, soul, blues og folk udgivelser i 1966. Jeg vurderer ikke hvilke der havde størst indflydelse eller var bedst, men sætter fokus på den pågældende Lp eller single, og prøver at give et bredt og nuanceret billede af musikscenen. Du kommer i selskab med: Cream, Rolling Stones, Beatles, Beach Boys, The Mamas & The Papas, Mothers of Invention, Donovan og mange flere.

Elvis/Bowie

D. 8/1 ville Elvis Presley og David Bowie have haft fødselsdag, Elvis ville være fyldt 87 og Bowie 75. Det bliver fejret her på siden med en håndfuld sange fra hver. Der er ikke en bestemt årsag til de enkelte numre, andet end de er repræsentative for dem som artister. De kan findes under månedens playliste.

Genbesøg 1965

Jeg genbesøger nogle af de vigtigste rock, soul, blues og folk udgivelser i 1965. Jeg vurderer ikke hvilke der havde størst indflydelse eller var bedst, men sætter fokus på den pågældende Lp eller single, og prøver at give et bredt og nuanceret billede af musikscenen. Du kommer i selskab med: Beatles, Beach Boys, Bob Dylan, Loving Spoonful, Kinks, Smokey Robinson & The Miracles og mange flere.