Muscle Shoals

I får ikke hele historien, men jeg fortæller selvfølgelig noget af den, mest handler det i dag om den lyd, de musikkere og de navne der indspillede der mellem 1960 og 1977. Det var navne som Etta James, Wilson Pickett, Rolling Stones, Lynyrd Skynyrd og Bob Seger. Lyt med til den varmeste blues og soul lyd fra de fire hvide studie musikkere.

Fleetwood Mac 1968 – 75

Hør første del om et af de bedst sælgende bands i musikhistorien. De startede som et bluesband med guitaristen Peter Green i spidsen. De blev en af de mest anerkendte grupper inden for det britiske bluesboom i slut 60’erne. Op gennem 70’erne gik det galt med forsvundne guitarister, skilsmisser, stigende stofmisbrug, udskiftninger. Uanset har de indspillet nogle af de bedste Lp’er der er udgivet i midt 70’erne.

Månedens Playlist og videoer

Denne måneds playlist tager udgangspunkt i min kommede podcast om Goffin & King. Parret skrev en serie af hits til andre fra Brill Building i New York, det hele tog fart da The Shirelles fik et hit med Will You Still Love Me Tomorrow. Trods den noget kontroversielle tekst solgte singlen mere end en million. Alt dette kan du høre mere om i løbet af sommeren.

De tre videoer er alle hentet fra mit foredrag om min læretid som smed mellem 74 og 77. Jeg har over et par torsdage, til stor morskab for publikum, fortalt om min tid mellem smede og andet godtfolk. Ind i fortællingen spiller jeg noget af den musik vi lyttede til dengang.