The Beatles 1966-1970

Beatles 66-70, handler om de skelsættende år, hvor de gik fra at være tour band til studie band, de indspillede den første psykedeliske musik, de brugte kun 4 spor på, at lave verdens bedste Lp, de interne spændinger frem mod opløsningen i 70. Det helt er krydre med numre som, For No One, Penny Lane, Lucy In The Sky With Diamonds, Don’t Let Me Down og mange flere.

The Beatles 1957-1965

Første del starter i 1957 og slutter i 1965 med udgivelsen af Rubber Soul. Du kan høre om turene til Hamburg, fan hysteriet, deres første film, gennembruddet i USA, sidst med ikke mindst musikken. Det hele er krydret med numre som: Please Please Me, Nowhere Man, In My Life, I Saw Her Standing There og Things We Said Today med flere.

Månedens Lp: Night Moves

På “Night Moves” blev Bob Seger for første gang assisteret af The Silver Bullet Band, og resultatet blev en milepæl inden for heartlandrocken. Med lige dele rock’n’roll-ånd og stilfærdig sensibilitet skildrer

Seger på klassikere som titelnummeret og “Mainstreet” minderne og det levede liv i det oversete Amerika, mens albummets andet halvdel får uimodståelig power og soulede kvaliteter via bidrag fra Muscle Shoals Rhythm Section.